reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Puck
0.4°C
wschód słońca: 05:05
zachód słońca: 13:09
Koronawirus
pomorskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Pucku

kiedy
2024-11-30 19:00
miejsce
Restauracja Między Lipami, Puck,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-01-18 19:00
miejsce
Ośrodek Kultury i Rekreacji,...
wstęp biletowany